”Specialisti na področju prehrane, gibanja in zdravja. Z nasveti in izdelki skbimo za bolj kakovostno življenje na sodoben in prijazen način. Svet se je spremenil. Z njim naš življenjski ritem. Časa je manj, obveznosti več. Kako vam uspeva dosegati kakovost vsakdana?”


Debelost skozi čas

Avtor: S.S.
Objavljeno: 17. marec 2014

Danes se debelost v večini kultur pojmuje kot bolezen, ki ima socialne in psihološke razsežnosti. Številni in pogosto tudi zapleteni psihološki, sociološki in genetski dejavniki so posledica sodobnega življenja v družbah skrajnosti, kjer je hrane v izobilju, revščina pa se pojavlja v sami kakovosti življenja. Debela telesa pa niso bila vselej dojeta kot bolna, neprivlačna in šibka. Prav nasprotno. V večini evropskih zahodnih družb je debelost ...

Dnevni pomočnik z vitamini, minerali in drugimi snovmi

Avtor: Qme
Objavljeno: 19. februar 2014

Vitamini in minerali sodelujejo pri vseh telesnih funkcijah, zato si z rednim uživanjem prehranskega dopolnila Dnevni pomočnik zagotovite bolj zdravo, živahno in srečno življenje. Kratkoročno se to odraža v večji meri energije in stabilnejšem razpoloženju, dolgoročno pa zmanjšate tveganje za nastanek različnih bolezni.

Dobra priprava na proces okrevanja po operativnem posegu

Avtor: S.S.
Objavljeno: 06. december 2013

Ljudje se različno odzivamo na podobne situacije, tako nekateri tudi v obdobju okrevanja bolj nihajo v razpoloženju in se čustveno bolj intenzivno odzivajo. Slabše počutje je v času okrevanja sicer razumljivo in neizogibno, vendar je kljub temu dobro vedeti, kaj je vzrok zanj in kako se izogniti nepotrebnemu dodatnemu stresu. Nihanje v razpoloženju se v prvi vrsti pojavi, ker je naše telo doživelo stres in usmerja vso svojo energijo v regeneracijo. Pogosto pa je naše ...

Družinska zima

Avtor: A.P.
Objavljeno: 27. november 2013

Vsako leto znova nas mrzli in temni dnevi presenetijo. Otroci so večkrat bolni, prehladi se vrstijo en za drugim, in če imamo res srečo, se jim izognemo vsaj odrasli. Da boste letos pripravljeni na boj z virusi, smo za vas pripravili nasvete, kako izboljšati življenjski slog cele družine. Tako bo vaša družina letošnjo zimo bolna manj, če pa se vam slučajno zgodi, da se vas kaj prime, boste na nogah veliko hitreje.