”Specialisti na področju prehrane, gibanja in zdravja. Z nasveti in izdelki skbimo za bolj kakovostno življenje na sodoben in prijazen način. Svet se je spremenil. Z njim naš življenjski ritem. Časa je manj, obveznosti več. Kako vam uspeva dosegati kakovost vsakdana?”


Harmonija in&out s probiotiki

Avtor: Qme
Objavljeno: 19. februar 2014

Mlečne bakterije Lactobacillus acidophilus v prehranskem dopolnilu Harmonija In&Out so tako imenovane dobre bakterije. S škodljivimi bakterijami tekmujejo za hrano in mesto na črevesni steni, kamor se naselijo, in ko prevladujejo, varujejo prebavni sistem pred rušilnimi vplivi škodljivih bakterij.

Povečan krvni pritisk je nevaren zato, ker so simptomi vidni dokaj pozno. Organizem se namreč običajno prilagodi povečanemu pritisku, zato malokdo na začetku čuti posledice, vendar pa pri dalj časa trajajočem nenormalnem stanju visok krvni pritisk slabo vpliva na srce in ožilje. Običajno se pri tem pojavijo glavobol, potenje, vrtoglavica, zadihanost in utrujenost, v najslabšem primeru pa pride do oslabljenja srca, infarkta, možganske kapi ali vpliva na delovanje ledvic. ...