”Specialisti na področju prehrane, gibanja in zdravja. Z nasveti in izdelki skbimo za bolj kakovostno življenje na sodoben in prijazen način. Svet se je spremenil. Z njim naš življenjski ritem. Časa je manj, obveznosti več. Kako vam uspeva dosegati kakovost vsakdana?”


Z rednim uživanjem prehranskega dopolnila si boste zagotovili boljše psihofizično počutje. Kombinacija vitaminov z dodanim železom zmanjšuje stres oziroma pomaga ublažiti negativne posledice dolgotrajnega stresnega obdobja. Redno uživanje daje telesu energijo in preprečuje kronično utrujenost.

Kosilo v službi

Avtor: A.P.
Objavljeno: 14. december 2013

Na službenem mestu običajno ne vidimo veliko ljudi, ki bi si malico ali kosilo prinesli s seboj. Pri današnjem hitrem tempu pri delu to žal včasih pomeni tudi, da ta obrok kar preskočimo, in da tako razen majhnih prigrizkov iz avtomatov ne jemo skoraj ves dan. V najboljšem primeru je v službi organizirana menza, kjer pa ni vedno moč dobiti zdravega in uravnoteženega obroka. Veliko ljudi zaradi tega preneha z zdravim načinom prehranjevanja, ker ne vedo, kako se lahko ...