”Specialisti na področju prehrane, gibanja in zdravja. Z nasveti in izdelki skbimo za bolj kakovostno življenje na sodoben in prijazen način. Svet se je spremenil. Z njim naš življenjski ritem. Časa je manj, obveznosti več. Kako vam uspeva dosegati kakovost vsakdana?”


Sokolje oko z vitamini, minerali in rastlinskimi ekstrakti

Avtor: Qme
Objavljeno: 19. februar 2014

Lutein v prehranskem dopolnilu Sokolje oko vpliva na delovanje oči in vida. Deluje preventivno in kurativno, saj ščiti oko pred škodljivim vplivom modre svetlobe, dokazano zmanjšuje tveganje očesne mrene, izboljšuje vid, zmanjšuje preobčutljivost na svetlobo ter ščiti oko pred oksidativnim stresom ter drugimi težavami, ki pretijo vidu in očem.

Srčni ritem z omega-3/6/9 maščobnimi kislinami

Avtor: Qme
Objavljeno: 19. februar 2014

Omega maščobne kisline v Srčnem ritmu spadajo v skupino maščobnih kislin, ki jih telo ne more proizvesti samo in jih zato imenujemo esencialne maščobne kisline. V pravem razmerju predstavljajo omega-3, 6 in 9 maščobne kisline pomembno vlogo pri izboljšanju imunskega sistema, znižujejo krvni tlak, znižujejo vrednost LDL holesterola, zmanjšujejo možnost nastanka krvnih strdkov in izboljšujejo stanje kroničnih vnetij, kot so revma, ...

Sveža igra s koencimom Q10

Avtor: Qme
Objavljeno: 19. februar 2014

Z rednim uživanjem Koencima Q10 boste ohranili dobro zdravje in mladost, zmanjšali boste tveganje za bolezni srca in vrsto drugih bolezenskih stanj. Nekateri so prepričani, da igra tako pomembno vlogo pri zagotavljanju normalnega telesnega delovanja, da bi ga morali pravzaprav poimenovati kar vitamin Q.