Qme


Nasveti, ki vam pomagajo uravnavati posledice življenjskega stila sodobnega človeka.

Specialisti na področju prehrane, gibanja in zdravja
Z nasveti in izdelki skrbimo za bolj kakovostno življenje na sodoben in prijazen način. Svet se je spremenil. Z njim naš življenjski ritem. Časa je manj, obveznosti več. Kako vam uspeva dosegati kakovost vsakdana?


Qme vam pomaga iskati ravnovesje med umom in telesom
V najbolj običajnih dnevih ali takrat, ko ste izdatno izpostavljeni psihičnim in telesnim naporom.

Več gibanja, manj hrane? Več pravih hranil, manj napornih treningov? Več izobraževanja, manj eksperimentiranja? Več poslušanja sebe, manj skupinskih rešitev? Več pogovora, manj ukazovanja? Več motivacije, več inspiracije, več tega, manj tistega ...

Manj, več, ravno prav. Qme.


Za dobro počutje
Včasih je dovolj prijazen nasmeh ali lep pogled in naše počutje se izboljša. Za dolgoročne učinke pa potrebujemo več pomoči. Na dolgi rok je za dobro počutje ključnega pomena tudi kakovost prehranjevanja. Pri tem sta poleg rednih obrokov pomembna dejavnika kakovost živil in pravilno razmerje hranil, kar pa je danes težko zagotoviti.

Za zdravo telo
Predana in zagrizena vadba ni nujno ključ do zdravega telesa. Pot do psiho-fizičnega ravnovesja in z njim do zdravega telesa je prava mera telesnih aktivnosti v harmoniji s kakovostno prehrano.
Za ženske
Sposobnost empatije, moč intuicije, zaznavanje sočloveka, zavedanje okolice in nuja po pomaganju drugim so značilnosti, v katerih se najbrž lahko prepozna marsikatera ženska. Te vplivajo na njeno psiho-fizično in energetsko telo, ki mnogokrat potrebuje podporo zaradi naravnega odzivanja na zunanje dražljaje, medčloveške interakcije, življenjska obdobja in situacije.


Za moške
Ostrina tekmovalnosti, moč logike, hitrost racionalnosti, pripravljenost ukrepanja in nuja po zaščiti drugih so značilnosti, v katerih se najbrž lahko prepozna marsikateri moški. Skozi tovrstno zaznavanje, dojemanje in reagiranje na svet okrog njega moški vsakodnevno prenaša vplive na svoje zdravje in telo. Zaradi narave odzivanja se zlasti v obdobjih večje občutljivosti in bolezenskih tveganj pojavi potreba po dodatni podpori.
Za otroke
Kakovost hrane in z njo vnos potrebnih mikro- in makrohranil je temeljnega pomena pri razvoju otroka. In ko govorimo o otrocih, govorimo o najglobljem zaupanju med uporabnikom in blagovno znamko. Zato je kategorija Qme za otroke največja odgovornost. Tu najdete zgolj izdelke, ki so izbrani s kirurško natančnostjo, s starševsko ljubeznijo ter z nasveti pediatrov in farmacevtov.